Tieners

 

30 Juli - 6 Augustus 2022

Leef vandaag, leer van gisteren en droom van morgen. Jaja, tieners (12 tot en met 14 jaar)! We zijn altijd blij als het kamp gedaan is bij jullie! Niet omdat wij het niet leuk vonden, maar omdat we zoveel doen samen met jullie, dat ook wij doodmoe zijn. Als jullie slapen (of doen alsof) zijn wij nog wakker en bespreken we van alles wat we de volgende dag zouden ondernemen. Maar net daarom, omdat we zoveel samen doen, is het zo leuk! Vriendschap is ook voor jullie een zeer belangrijk item van het kamp, want je leert altijd wel iemand "beter" kennen. We proberen daarom ook niet om het tijdschema vol te proppen, maar om toch wat tijd over te laten voor jullie, zodat jullie tijd met elkaar kunnen doorbrengen zonder ons.

Thema

NA

Voor wie is dit kamp

Tieners vanaf 12 tot en met 14 jaar.

Kost en betaling

De totale kost is € 135 (tenzij je bent ingeschreven en betaald hebt vóór 30 juni, dan is het € 85)

Over te schrijven aan:

IBAN: NA
BIC (SWIFT): NA
MEDEDELING: TK22 + Naam Kampeerder

REKENINGHOUDER: NA
ADRES: NA

Elke kampeerder schrijft zich in via de website of een formulier door de post aan de kampleider gestuurd. Het inschrijvingsformulier moet voor elke kampeerder volledig ingevuld worden en aan de kampleider bezorgd worden. U bent niet ingeschreven totdat u ook betaald hebt. De volledige betaling dient te gebeuren vóór 30 juni.

Zou u na uw inschrijving en betaling onverwacht niet kunnen komen, krijgt u uw betaling terug min het geld voor de vzw (€ 25).

Leidingteam 2021

2021-01-25 00:00:00

Het leidingteam voor tienerkamp 2021 bestaat uit o.a. Prisca Van Ginneken, Scott Raab, Nadine Blaakmeer en Eva de Groote.


 

Handig te weten

Kampleiding

NA
Contacteer ons

Inschrijven

Je kunt je hier online inschrijven. Wil je je toch inschrijven via een papieren inschrijving? Download hier je formulier.

Info over de prijzen

Neem hier een kijkje voor meer info over de prijzen, kortingen en inschrijvingen.

 

Copyright © 2021 Ardennen Bijbelkamp; vzw De Schildwachten van het Geloof ·
All Rights Reserved · Bijbelkamp.eu · Privacycharter
Webdesign by
RHuyghebaert