Herfstkamp

 

28 - 30 Oktober 2022

Christen worden is soms heel makkelijk, christen blijven daarentegen is soms heel moeilijk, zeker als je er alleen voor staat. Daarom proberen we zoveel mogelijk dingen te doen die jullie zouden kunnen steunen. Door met elkaar te praten kan je ook een heel grote invloed hebben. Het is ook altijd een heel leuke en opbouwende tijd als we samen zijn. We stralen God's liefde uit. Onze kinderen, of kinderen in het algemeen, kijken soms op naar ons, zonder dat we het weten soms. We leren heel wat uit de Bijbel, dat we kunnen doorgeven aan kinderen, tieners of jongeren, maar ook aan andere medemensen.

Thema

Wanneer heb ik genoeg?

Voor wie is dit kamp

Vanaf 12 jaar.

Kost en betaling

De totale kost is € 25

Bij betaling vooraf, over te schrijven aan:

IBAN: BE79 7340 4659 1533
BIC (SWIFT): KREDBEBB
MEDEDELING: HK22 + Naam Kampeerder(s)

REKENINGHOUDER: Luk Brazle

Elke kampeerder schrijft zich in via de website of een formulier door de post aan de kampleider gestuurd. Het inschrijvingsformulier moet voor elke kampeerder volledig ingevuld worden en aan de kampleider bezorgd worden. U bent niet ingeschreven totdat u ook betaald hebt.

Aankomst- en vertrektijden Herfstkamp

2022-08-16 06:21:42

  Op 28/10/2022 is de aankomst voorzien vanaf 20 uur, terwijl het vertrekmoment op 30/10/2022 voorzien is om 15 uur. Graag inschrijven voor 21 oktober !

Kom je ook naar het Vakantie Bijbelkamp en wens je dit aan te sluiten, dan spreek je dit best af met de beide leidingen ! 

Handig te weten

Kampleiding

Luk Brazle
Contacteer ons

Inschrijven

 

 

Info over de prijzen

Neem hier een kijkje voor meer info over de prijzen, kortingen en inschrijvingen.

 

Copyright © 2021 Ardennen Bijbelkamp; vzw De Schildwachten van het Geloof ·
All Rights Reserved · Bijbelkamp.eu · Privacycharter
Webdesign by
RHuyghebaert