Tienerkamp :: 27 Juli - 3 Augustus 2019

Leef vandaag, leer van gisteren en droom van morgen. Jaja, tieners (12 tot en met 14 jaar)! We zijn altijd blij als het kamp gedaan is bij jullie! Niet omdat wij het niet leuk vonden, maar omdat we zoveel doen samen met jullie, dat ook wij doodmoe zijn. Als jullie slapen (of doen alsof) zijn wij nog wakker en bespreken we van alles wat we de volgende dag zouden ondernemen. Maar net daarom, omdat we zoveel samen doen, is het zo leuk! Vriendschap is ook voor jullie een zeer belangrijk item van het kamp, want je leert altijd wel iemand "beter" kennen. We proberen daarom ook niet om het tijdschema vol te proppen, maar om toch wat tijd over te laten voor jullie, zodat jullie tijd met elkaar kunnen doorbrengen zonder ons.

Meer over Tienerkamp ...

Thema ...

Reizen van Paulus

Voor wie is dit kamp ...

Tieners vanaf 12 tot en met 14 jaar.

Kost en betaling ...

De totale kost is € 135 (tenzij je bent ingeschreven en betaald hebt vóór 30 juni, dan is het € 85)

Over te schrijven aan:

IBAN: BE58 7353 5826 8979
BIC (SWIFT): KREDBEBB
MEDEDELING: TK18 + Naam Kampeerder

REKENINGHOUDER: Scott Raab
ADRES: Kasteelstraat 10, 3620 Lanaken

Elke kampeerder schrijft zich in via de website of een formulier door de post aan de kampleider gestuurd. Het inschrijvingsformulier moet voor elke kampeerder volledig ingevuld worden en aan de kampleider bezorgd worden. U bent niet ingeschreven totdat u ook betaald hebt. De volledige betaling dient te gebeuren vóór 30 juni.

Zou u na uw inschrijving en betaling onverwacht niet kunnen komen, krijgt u uw betaling terug min het geld voor de vzw (€ 25).