Jongerenkamp :: 13 - 20 Juli 2019

Je bent jong en... ouder dan 15. Dan hoor je erbij! De hele dag door zijn jullie bezig met het opbouwen van elkaar, misschien weten jullie het zelf niet dat je het doet! Vriendschap, plezier, uitdagingen... maar ook tijd maken voor God's woord, dat maakt deel uit van ons leven. Wij zijn altijd verheugd om jullie bezig te zien, omdat we weten dat jullie de volgende generatie christelijken zullen zijn. Daarom proberen we ook zoveel mogelijk bezig te zijn met jullie voor te bereiden. Velen onder jullie zijn al volop in de samenleving geïntegreerd, en zien daardoor ook veel meer van de realiteit, en het belang van God's ondersteuning in ons leven.

Meer over Jongerenkamp ...

Thema ...

Betrouwbaarheid van de Schrift

Voor wie is dit kamp ...

Jongeren vanaf 15 jaar.

Kost en betaling ...

De totale kost is € 145 (tenzij je bent ingeschreven en betaald hebt vóór 30 juni, dan is het € 95)

Over te schrijven aan:

IBAN: BE58 7353 5826 8979
BIC (SWIFT): KREDBEBB
MEDEDELING: JK18 + Naam Kampeerder

REKENINGHOUDER: Scott Raab
ADRES: Kasteelstraat 10, 3620 Lanaken

Elke kampeerder schrijft zich in via de website of een formulier door de post aan de kampleider gestuurd. Het inschrijvingsformulier moet voor elke kampeerder volledig ingevuld worden en aan de kampleider bezorgd worden. U bent niet ingeschreven totdat u ook betaald hebt. De volledige betaling dient te gebeuren vóór 30 juni.

Zou u na uw inschrijving en betaling onverwacht niet kunnen komen, krijgt u uw betaling terug min het geld voor de vzw (€ 25).